Richter Főnix Közösség

A Richter Főnix Közösség a Richter a Nőkért program részeként induló új kezdeményezésünk, amelyet közösségépítő szándékkal hívtunk életre.

Programunkkal olyan inspiráló - elsősorban női – élettörténeteket kívánunk felkutatni és bemutatni, amelyek az újrakezdésről, a megújulásról szólnak. Egy-egy sorsfordító esemény miatt bárkivel, bármikor előfordulhat, hogy kilátástalan helyzetbe kerül. Szereplőinkben az a közös, hogy az ilyen élethelyzetekből, még ha komoly erőfeszítések árán is, de felálltak, mert hittek az újrakezdésben. Példájuk bátorítást ad mindenkinek – köztük azoknak is, akik fontolgatják a megújulást és azoknak is, akik a mélypontról keresik a kiutat.
A főnix történeteket a Richter a nőkért facebook oldalon tudjátok követni, weboldalunkon pedig minden lényeges információt megtalálhattok a programról. 

Hírek

A Te történeted

A Te életedben is előfordult már, hogy erőn felül kellett teljesítened, hogy egy mélypontról felállj? Ha szívesen beszélnél róla, másokat biztatva ezzel az újrakezdésre – jelentkezz és írd meg a történeted nekünk június 15-ig. 
A beérkezett sorstörténetekből a Richter Főnix Közösség védnöke segítségével választjuk ki a bemutatásra kerülő főnixeket. 
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót